Przecież Octavia to nie Polonez... :twisted:
[INFO] Kupno nowych opon do Octavii 205/55R16 Bridgestone ER
Zwiń
X
-
[INFO] Kupno nowych opon do Octavii 205/55R16 Bridgestone ER
Jak w temacie, jako ze 2 oponki w mojej prawie nowej Octavii II konczyly sie, jedna dostala jajo a obie w sumie przednie bo o nich mowa zjechane na 80%, tylnie zjechane na 40%, to postanowilem rozejrzec sie za 2 szt nowych takich jak sa montowane fabrycznie, czyli u mnie 205/55R16 Bridgestone Turanza ER300.
Szukalem dosc dlugo bo i ceny zroznicowane. Po znajomosci mialem miec u Novaxa za 360zl szt lub w autoryzowanej stacji dealerskiej Bridgestone kolo mnie na kopaninie za 340zlszt.
Poniewaz nie spieszylo mi sie to postanowilem jeszcze poszukac i znalazlem goscia na allegro z okolic Gniezna. Nowe oponki mial za 299zl szt, cena miodziarska wiec zamowilem pojechalem (bo nie chcialo mi sie wierzyc w tak dobra oferte) i ku milemu zaskoczeniu wszystko OK.
Aktualnie gosc podniosl troche cene bo na 325zl/szt tlumaczyl ze to przez wzrost cen euro, bo wozi je z hurtowni w niemczech.
Link do aukcji goscia.
Solidna osoba, wystawia f-ry wiec firmowi tez beda zadowoleni. Prowadzi zaklad wulkanizacyjny wiec moze gratis zamontowac na miejscu.OchMan
=====
-
Komentarz